Fjällräven Black Friday

Voor de leek wellicht een onbekend merk, maar voor echte outdoor liefhebbers is het merk Fjällräven niet meer weg te denken. Fjällräven heeft een uitgebreide collectie outdoorbroeken, shirts, rugzakken, backpacks, slaapzakken en tenten. De Fjällräven outdoor kleding is tijdloos, erg functioneel en duurzaam. Het is dan ook niet voor niks één van de best verkopende merken bij outdoorshops als Bever en Bergfreunde. Net als bij ieder premium outdoor merk is de prijs in de meeste gevallen ook wat hoger. Hoe lichter, hoe duurder is vaak het credo. Maar gelukkig zijn er dit jaar bij verschillende webshops Fjallraven Black Friday deals, zodat je Fjällräven met een flinke korting kan aanschaffen.

Fjällräven Black Friday acties

Het Zweedse merk Fjällräven is een iconisch merk op het gebied van outdoorkleding. De Zweedse roots zorgt ervoor dat de kleding bestand is tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De focus ligt bij Fjällräven op het ontwikkelen van duurzame, functionele en tijdloze outdoorkleding. Deze kleding wordt verantwoord geproduceerd.

Aanbiedingen met Fjallraven vind je op dit moment bij:

Fjällräven jassen

Het Zweedse merk heeft voor iedere activiteit een perfecte jas ontworpen. Of je nu gaat wandelen, hiken, jagen of een fijne zomerjas zoekt, Fjällräven heeft er een modieuze en functionele jas voor. Voor outdoor liefhebbers zijn met name de Fjällräven Greenland, Sten Jacket, Skogsö en Keb populair. Het is nog even afwachten met welke Fjällräven jassen er dit jaar Black Friday deals zijn.

Fjallraven broeken

Of je nu gaat hiken of een korte wandeling gaat maken, Fjällräven heeft verschillende outdoor- en wandelbroeken die tegemoet komen aan al je wensen. Een populaire trekking broek is de Fjällräven Vidda Pro en de Barents Pro. We verwachten bij een aantal webshops dit jaar Fjallraven Black Friday aanbiedingen waarbij verschillende wandelbroeken en outdoorbroeken met korting worden verkocht.

Fjällräven rugzakken & backpacks

Het begon voor Fjällräven allemaal met de Kånken. Deze iconische Fjällräven rugzak wordt nog steeds verkocht en in jaren die volgden kwam het merk met onder meer de High Coast, Vardag, Foldsack en Greenland. Allemaal dagrugzakken in de klassieke stijl die het merk zo kenmerkt.

Ook de backpacks van het merk zijn populair. De Fjällräven Abisko, Kajka, Keb, Lappland en Bertagen zijn stijlvolle backpacks waarmee je al je reisspullen georganiseerd mee vervoert. Toch liever een weekendtas mee op vakantie, dan zijn er verschillende reisduffels.

De Fjällraven Kånken was vorig jaar één van de populairste Black Friday deals.

Fjallraven en Black Friday de afgelopen jaren

Het merk Fjällräven is over het algemeen vrij duur. Dit is ook wel terecht, want het is een topmerk als het gaat om outdoorkleding en rugzakken. De producten gaan stuk voor stuk vele jaren mee en beschermen je tegen extreme weersomstandigheden indien nodig. Toch zou een Fjällräven aanbieding welkom zijn op zijn tijd. Vorig jaar was Fjällräven dan ook tijdens Black Friday één van de populairdere outdoormerken, want collecties van dat jaar werden met hoge korting verkocht om plaats te maken voor de producten van het nieuwe jaar. De Fjallraven Black Friday korting liep op tot wel 40 procent bij sommige webshops.

Over Fjällräven

Het Zweede Fjällräven maakt al meer dan vijftig jaar lang klassieke rugzakken voor dagelijks gebruik, backpacken en outdoor. De rugzakken zijn gemaakt voor gebruik in de natuur, waarbij diezelfde natuur niet uit het oog wordt verloren bij het produceren van de rugzakken. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met de natuur, dieren en mensen staat hoog in het vaandel bij Fjallraven.

Al vrij snel na de introductie van de eerste rugzak begon Fjallraven met het ontwerpen van outdoor jassen. De Greenland jas werd ontworpen en wordt ook nog steeds, uiteraard in verbeterde vorm, geproduceerd. Op dit moment heeft Fjallraven een volledige collectie met outdoor kleding.