Deuter Black Friday Deals

Mijn eerste backpack was van het merk Deuter. Tien jaar later gaat mijn Deuter backpack nog steeds mee en zijn de ritsen nog even stevig als toen ik de backpack kocht. Deuter staat dan ook bekend om haar backpacks en rugzakken van topkwaliteit, waaronder de Deuter Aircontact en Deuter Airlite. Naast rugzakken heeft het merk met de Deuter Kid Comfort Kinderdrager ook een prachtige oplossing voor het hiken met kleine kinderen. Ook heeft Deuter met de Astro en Exosphere een aantal lichtgewicht slaapzakken, ideaal voor meerdaagse trekkingtochten.

Beste Deuter Black Friday deals 2023

We zijn inmiddels door een aantal outdoorshops op de hoogte gebracht van de Black Friday Deuter aanbiedingen van 2023. We mogen de exacte prijzen pas bekend maken als Black Friday van start is gegaan. Maar kunnen wel alvast melden dat er Black Friday deals zijn met de Deuter Aircontact, Deuter Speed, Deuter Futura, Deuter Airlite en Deuter Kid Comfort Kinderdrager

Black Friday deals met Deuter vind je op dit moment bij:

Deuter Kid Comfort 14L

Adviesprijs: 299,- euro

Kinderdrager | 14 Liter

Deuter Kid Comfort Active

Adviesprijs: 249,99 euro

Deuter Kid Comfort Pro

Adviesprijs: 420,- euro

Kinderdrager met dagrugzak (12 liter)

Deuter Bike I 20

Adviesprijs: 94,95 euro

Fietsrugzak | 20 Liter

Deuter Race X 12 L

Adviesprijs: 79,95 euro Fietsrugzak | 12 liter

Deuter Race – 8L

Adviesprijs: 74,95 euro

Fietsrugzak | 8 liter

Deuter Giga Laptop Rugzak 28 L

Adviesprijs: 99,95 euro

Laptop Rugzak | 28 Liter

Deuter Trail 26

Adviesprijs: 119,- euro

Wandelrugzak | 26 liter | Unisex

Deuter Futura 21 SL

Adviesprijs: 134,95 euro

Wandelrugzak voor dames | 21 Liter

Deuter Aircontact Black Friday

Deuter heeft met de Deuter Aircontact één van de meest populaire backpacks ontworpen. Niet gek, want de backpack is extreem duurzaam en je kan veel spullen goed organiseren in de verschillende vakjes en compartimenten. Deuter backpacks draag je erg comfortabel en zijn dan ook geschikt voor meerdaagse trekkingstochten. De Deuter Aircontact backpack kan je in ieder formaat kopen. Zo kan je kiezen voor 45 + 10 liter, 50 + 10 liter, 55 + 10 liter, 55 liter + 15 liter, 60 + 15 liter, 65 + 15 liter, 65 + 10 liter en 70 + 15 liter. Ook zijn er verschillende Deuter Aircontact backpacks voor dames en heren. De dames backpacks zijn dan ook helemaal aan anatomie van de vrouw aangepast.

De Deuter Aircontact Pro is geschikt voor de zwaardere bergwandelingen. Perfect draagcomfort en veel technische snufjes om transpiratie op de rug te voorkomen. Uiteraard voorzien van vele vakjes voor eenvoudig opbergen en terugvinden van je spullen. Ze worden geleverd met regenhoes, zodat je ook deze altijd bij hebt.

De Deuter Aircontact Lite is ook een erg goede backpack voor lange afstandswandelingen. De focus is hier gelegd op een goede balans tussen comfort, gewicht en ventilatie.

We verwachten verschillende Deuter Aircontact Black Friday deals, zodra we ze kunnen melden lees je op deze pagina waar je de Deuter Aircontact voor de laagste prijs kan kopen. Op dit moment zijn er al een aantal leuke aanbiedingen met Deuter bij Bever.nl

Deuter Quantum Backpack + Daypack

De Deuter Quantum is één van de grotere rugzakken van Deuter. Verkrijgbaar in een 60 + 10 Liter en 70 + 10 Liter versie. Door de smalle vorm is het een erg praktische rugzak. De verschillende compartimenten zorgen ervoor dat je je spullen georganiseerd kan opbergen.

De geïntegreerde transporthoes houdt je spullen droog als het regent en beschermd je spullen bij transport in vliegtuig, bus en trein.

Er wordt een 18 liter daypack meegeleverd die je tijdens het reizen kan vastmaken aan de backpack, zodat je deze niet aan de voorkant hoeft te dragen.

De Deuter Quantum was vorig jaar een populaire Black Friday deal en ook dit jaar verwachten we korting op de Deuter Quantum tijdens Black Friday.

Deuter Daypack | Dagrugzak | Wandelrugzak

Deuter heeft verschillende handige daypacks. Voor iedere activiteit heeft Deuter een daypack:

Deuter Futura 22 – 36 literIdeale rugzakken voor meerdaagse wandeltochten, bergexcursies en skitochten.

Deuter Speed Lite 12- 26 liter – Een ultra lichte rugzak met optimaal draagcomfort.

Deuter ACT Trail 24 – 28 liter – Goede daypack meer dan genoeg truimte voor al je spullen. Door het hoge draagcomfort neem je de dagrugzak ook mee op een tweedaagse trekkingstocht.

Deuter Airlite – 16 – 28 liter – Fijne rugzakken voor dagtochten en meerdaagse trekkings.

Deuter AC Lite 14 – 26 liter – Het innovatieve ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je minder zweet met deze rugzak. Je neemt deze lichte rugzak dan ook mee tijdens trekkings en wandeltochten.

Deuter Stepout – De perfecte rugzak voor een dagje uit.

Deuter Zugspitze – In 1984 werd de Deuter Zugspitze voor het eerst uitgebracht. Het is dan ook een rugzak klassieker.

We verwachten Black Friday deals met vrijwel alle Deuter rugzakken, waaronder de Deuter Futura, Deuter Speed Lite en Deuter Airlite.

Deuter skirugzak

Deuter Ontop Lawinerugzak 30 liter – Ski jij off-piste? Met deze Deuter Ontop Lawinerugzak ben je beschermd tegen het gevaar van lawines.

Deuter Freerider 22 – 30 liter – Lichte rugzak, ideaal voor off-piste skiën.

Deuter Race fietsrugzak

Deuter Race – Fijne fietsrugzak met mesh schouderbanden en airstripes ventilatie op de rug.

Deuter Race Air – Iets compacter dan de Deuter Race. Ook voorzien van mesh schouderbanden.

Deuter Kid Comfort Kinderdrager

Een mooie Black Friday deal met de Deuter Kid Comfort Kinderdrager zou erg mooi zijn dit jaar. De kinderdragers hebben adviesprijzen tussen de 239,- euro en 299,95. Een flinke investering, dus een mooie Deuter Kid Comfort Black Friday aanbieding haalt je waarschijnlijk sneller over de streep.

Deuter slaapzak

Deuter heeft ook een drietal topklasse slaapzakken. De Deuter Astro 250, Deuter Astro 400 en Deuter Exosphere zijn lichtgewicht slaapzakken die ideaal zijn voor tijdens het hiken. Je kan ze compact verpakken.

De Deuter Astro heeft een comforttemperatuur van 10 graden en een limiettemperatuur van 6 graden. De Deuter Exosphere heeft een comforttemperatuur van 8 graden en limiettemperatuur van 2 graden.

Het is nog even afwachten of er Deuter Black Friday deals zijn met de Exosphere en Astro slaapzakken. Zodra er iets bekend is melden we dat op deze pagina.

Deuter & Black Friday

De afgelopen jaren waren er bij verschillende webshops Deuter Black Friday deals. Sommige aanbiedingen waren in combinatie met een kortingscode voor het volledige assortiment bij een outdoor webshops, zoals bij de Bever Black Friday deals, maar bij een aantal deals waren de Deuter aanbiedingen speciaal gericht op het merk Deuter. Het ging niet alleen maar om oude modellen, maar ook de nieuwe backpacks van de Deuter Aircontact en Deuter Quantum werden met een mooie korting oplopend tot wel 40 procent verkocht. Gedurende de hele week houden we de beste deals in de gaten en informeren je er over op deze pagina.